Pogledajte: Jehnny Beth - We Will Sin Together

Jehnny Beth, pevačica britanskog benda Savages, objavila je solo album To Love Is to Live. Do sada je podelila pesme "Flower",  “Heroine” i "Innocence". Sada možete pogledati video za pesmu "We Will Sin Together” koji su režirali Tom Hingston i Markus Lehtonen

 

U saopštenju za javnost video je detaljnije opisan sledećim rečima: „Usresređen na intimni susret muških i ženskih alter ega koji istražuju zadovoljstvo, moć i transformaciju, film takođe sadrži religioznu i mitološku ikonografiju. Preko pet pojedinačnih scena sačinjene su suptilne reference na određene trenutke u katoličkim, rimskim i grčkim narativima - Djevica Marija; Kupid i psiha; Pluton i Proserpina; Michael i Lucifer; i Satir i Hermafrodit. Kratki film kombinuje 3D snimanje Jehnny Beth uzetog iz originalne foto seanse albuma Hingston Studija, dok je motion capture urađen početkom marta. "

Hingston je to u izjavi za štampu rekao: „Oličenje različitih glasova i čitav ovaj pojam prihvaćanja muških i ženskih karakteristika identiteta bilo je glavno polazište za nas. Snimka ima stav i  nameru - postoji sirovost iz njenih stihova i produkcije koji ne zvuče kao nešto što ste ranije čuli. "

U novembru je podelila pesmu  "I'm the Man"  koja se nalazi na soundtracku za popularnu tv seriju "Peaky Blinders".

To Love Is to Live je sniman u Los Anđelesu, Londonu i Parizu a producenti su FloodAticus Ross i nejn dugogodišnji saradnik Johnny Hostile. Na albumu gostuju  Romy Madley Croft (The xx), glumac Cillian Murphy i frontmen benda IDLESJoe Talbot.

Preporuka

share