Pogledajte: Japanese Breakfast - Savage Good Boy

Japanese Breakfast (Michelle Zauner) najavila je početkom marta novi album "Jubilee", i tom prilikom podelila video u samostalnoj režiji za prvi singl "Be Sweet". "Jubilee" izlazi 4. juna u izdanju Dead Oceans-a.

Sada je podelila video za treći singl "Savage Good Boy", koji je sama režirala a ujedno i  glumi zajedno s glumcem Michaelom Imperioliem iz tv serije "The Sopranos".

 "'Savage Good Boy' proizašao je iz naslova koji sam pročitala o milijarderima koji kupuju bunkere", objašnjava Zauner u saopštenju za medije. „Bila sam zainteresirana za ispitivanje te specifične vrste podlosti i zamislila sam prespektivu bogataša koji nagovara mladu ženu da živi s njim u podzemlju, pokušavajući racionalizirati njegov gotovo nemogući udeo pohlepe i škrtosti. Znala sam da želim da muzički video bude prilično doslovna interpretacija te ideje. Želela sam uporediti slike ovog postapokaliptičnog, industrijskog bunkera s lakoćom i ekstravagantnošću rokoko mode i scenografije. Težeći toj ravnoteži, moj snimatelj Adam Kolodny i ja zaista smo bili inspirirani ostvarenjima "The Handmaiden" Chana Wook Parka, "Barley Lyndon" Stanleyja Kubricka i "Orlando" Sally Potter. "

U vezi sa svojim novim albumom dodaje: „Nikad nisam želela spavati ​​na lovorikama. Htela sam to gurnuti što dalje, pozivajući još ljudi i forsirajući se kao kompozitor, producent, aranžer. "

Svoj prethodni album "Soft Sounds From Another Planet" Zauner je objavila 2017.godine.

Preporuka

share

share