Pogledajte: J Mascis - Elastic Days

J Mascis (Dinosaur Jr) najavio je solo album Elastic Days, i podelio pesme "See You At the Movies" , "Everything She Said" i "Web So Dense".

Sada je Mascis podelio video za pesmu "Elastic Days" u kome je popularna drag ikona Dina Martina u glavnoj ulozi. Video sz režirali Shane Wahlund i Michael Anderson. Mawscis je izjavio "Ja sam fan Dine Martine već veoma dugo. Video sam tokom proteklih godina puno njenih nastupa. Zadovoljan sam što je pristala da uradi ovaj video pre nego što postane nedodirljiva zvezda. Oduševljen sam kako je ovaj video ispao."

Album Elastic Days izlazi 9.novembra za izdavačku kuću Sub Pop.

Elastic Days je snimljen u mascisovom studiju Bisquiteen, on sam svira većinu instrumenata. Takođe na albumu gostuju Ken Miauri na klavijaturi a na gostujućim vokalima su Pall Jenkins (Black Heart Procession), Mark Mulcahy (Miracle Legion) i Zoe Randell (Luluc).

Mediji navode da je reć o veoma melodičnom albumu a Mascis dodaje "Najveća razlika na ovom albumu su bubnjevi. Upravo sam dobio novi bubanj i veoma sam uzbuđen zbog toga. Nemam mnogo prilika za sviranje bubneva , pa sam to uradio na ovom albumu i više nego što sam planirao. Odsvirao bih deo na akustičnoj gitari pa bih odmah prešao za bubnjeve."

Dinosaur Jr su svoj odličan album Give a Glimpse of What Yer Not objavili 2016.godine a Mascis je prethodni solo album Tied to a Star objavio 2014,godine.

Preporuka