Pogledajte: The Go! Team - A Bee Without Its Sting

Engleski bend The Go! Team je najavili su sredinom marta šesti studijski album "Get Up Sequences Part One", koji izlazi 2. jula za izdavačku kuću Memphis Industries. Bend je tom prilikom podelio i video za pesmu  "World Remember Me Now" a prošlog meseca i video za pesmu "Pow".

Sada su podelili video za "A Bee Without Its Sting" na kojoj gostuju dva tinejdžerke iz Detroita  Jessie Miller i Rian Woods, obe članice hore pri The Detroit Academy for Arts and Sciences.

Glavni tekstopisac benda The Go! Team,  Ian Parton izjavio je : „Kada sam radio na poslednjem albumu "Go Team Semicircle", obratio sam se vođi hora škole u Detroitu pod nazivom Detroit Academy for Arts and Sciences - gospođici Kee i pitao da li nekog od njenih učenika zanima pevanje na pesmi The Go! Team. Pa kad je trebalo pronaći pevačicu za "A Bee Without Its Sting", opet sam pomislio na gospođicu Kee i njene učenike. Jedna od pevačica bila je tinejdžerka po imenu Jessie Miller čiji je glas bio savršen za pesmu. Nikada pre nije bila u studiju na snimanju, ali glas joj je tako pun karaktera. "

Na pola snimanja albuma vođa benda Ian Parton izgubio je sluh na jedno uho i izjavio je o procesu stvaranja novog albuma, nakon što je počeo gubiti sluh. "Izgubio sam sluh u desnom uhu na pola puta tokom stvaranja ovog albuma", navodi on. „Probudio sam se jednog četvrtka u oktobru 2019. godine i sluh mi je na neki način bio drugačiji - fluktuirao je tokom nekoliko sedmica i u jednom trenutku sve je zvučalo kao Dalek. Čini mi se da se sećam da se slušanje muzike graničilo sa nepodnošljivim. Vremenom se to smestilo u samo mali hi-end koji se čuo s moje desne strane. Mislio sam da je gubitak sluha bio previše glasno puštanje muzike tokom godina, ali ispostavilo se da nisam imao sreće i to je bilo retko stanje zvano Menieres. Bilo je traumatično nastaviti slušati pesme koje sam dobro poznavao, ali koje su odjednom zvučale drugačije, i bilo je neobično suprotstaviti se slušanju optimistične muzike kad sam bio u takvom stanju. Trauma gubitka sluha za mene je dala muzici drugu dimenziju i transformirala je album u splav za spašavanje. "