Pogledajte: Father John Misty - Please Don't Die

Chris Hopewell je svoje umetničke veštine u animaciji figura od plastelina već prikazao u video spotovima "Burn the Witch" benda Radiohead, "Don't Get Captured" Run The Jewels i "Things It Would Have Been Helpful To Know Before The Revolution" Father John Mistyja. Sada je ponovo sarađivao sa Tillmanom na video spotu za pesmu "Please Don't Die", sa njegovog novog albuma God's Favorite Customer.

Kako se može naslutiti po nazivu pesme, i ovaj video ima morbidnu crtu, u njemu vidimo Mistyja kako se pridružuje Grim Reaperu na putovanju rekom Styx.

Tillman je sa ovog albuma već ranije podelio video za pesmu "Mr. Tillman", kao i još dve pesme "Just Dumb Enought to Try" i "Disappointing Diamonds Are the Rearest of Them All".

Album izlazi 1. juna, za izdavačku kuću Sub Pop. Tillman je sam producirao God's Favorite Customer, koji je snimljen u saradnji sa Jonathan RadoomDace Cerminaraom i Trevor Spencerom. U najvećem delu, album je napisan i komponovan u Njujorku, između leta 2016.godine i zime 2017.godine.

Tillman je pod imenom Father John Misty do sada objavio tri albuma Fear Fun (2012), I Love You, Honeybear (2015) i Pure Comedy (2017).

Preporuka