Pogledajte: Dry Cleaning - Unsmart Lady

Londonski post-punk bend Dry Cleaning najavili su u februaru izlazak svog debi albuma "New Long Leg" za 2. aprila na etiketi 4AD. Tom prilikom bend je podelio i video za pesmu “Strong Feelings”. 

Sada je bend podelio video za pesmu "Unsmart Lady"

Pevačica Florence Shaw u saopštenju za javnost u govori o pesmi: "'Unsmart Lady' vođena je ugodnim grunge gruvom i tekstovima telu. ‘Debela, bez šminke’ - razmišljala sam o tim stvarima, koje predstavljaju izvor sramote zbog vašeg izgleda i želela sam da ih upotrebim na snažan način. Samo pokušavam preživim kada se osećam nesretnom, napetom i usranom zbog slike o sebi, ali kažeš: 'Nije me briga šta bih trebala biti.' "

Shaw je izjavila o albumu: „Naslov je dvosmislen; "New Long Leg" može biti skupi poklon ili izraslina ili popravak stola. Nije to samo puka nakupljena energija sve vreme na način na koji je to bilo  u prva dva EP-a. Osećam se sigurnije kad ostavljam praznine. "

New Long Leg producirao je John Parish. Bend je objavio “Scratchcard Lanyard”, prvi singl s albuma, u novembru prošle godine.

Preporuka

share
share