Pogledajte: Cults - Monolithic

Cults (duo Madeline Follin i Brian Oblivion) ​​objaviće novi album, Host, 18. septembra za izdavačku kuću Sinderlyn. Sada su podelili video pesmu, „Monolithic“ o kojoj su izjavili: „Neka vrsta srećnog kraja. Radi se o popuštanju i izlasku izvan sebe čak i ako niste sigurni kakav će ishod biti na kraju. Nakon albuma boli i sumnjanja u samog sebe, to je skok u ponor. " Video spot su režirali Haley Appell i Will McDowell.

Na ovom albumu je i pesma  „Spit You Out”, za koju je bend u junu podelio video. Cults su koproducirali album sa Shaneom Stonebackom, a miks je delo John Congletona, a dok je master radio Heba KadryLoren Shane Humphrey (The Last Shadow PuppetsFlorence and the MachineGuardards) svira bubnjeve na albumu. Bend je takođe podelio i pesmu  „No Risk“.

Na ovom albumu je Follin imala malo kreativniju kontrolu nego pre i preuzela je veću ulogu u stihovima pesama. "U prošlosti nikada nisam donosila svoju muziku zato što sam  previše sramežljiva", kaže Follin u saopštenju za javnost. „Kada smo Shane i ja čuli ono što je Madeline napisala, nismo mogli da verujemo“, kaže Oblivion. "Muzika nas je pogodila."

Preporuka

share