Pogledajte: Chelsea Wolfe - Deranged for Rock & Roll

Chelsea Wolfe će objaviti novi album The Birth of Violence u petak 13. septembra za izdavačku kuću Sargent House. Sada je podelila video za još jednu pesmu s albuma, „Deranged for Rock & Roll“. Spot se odvija u malom pustinjskom gradu a režirao ga je Gilbert Trejo

Wolfe je o pesmi i videu izjavila: "Deranged for Rock & Roll" je moja ljubavna pesma muzici. Svaki put kad bih probala krenuti drugim putem, muzika me je uviek vraćala kući. U mojoj je krvi, to je moj izvor istinskog mira. Volim njen haos i grubost, volim način na koji mi ona može donijeti razumievanje i utehu. Pripadam muzici i sebi. Osjećam da Gilbertov video pokazuje taj neimenovani nagon prema nečemu tako dobrom. Mojem liku je suđeno da peva istu pesmu, iznova i iznova, u ovom čistilištu pustinjskog bara, dok različiti ljudi prolaze kroz grad i počinju osjećati nagon, koji ih uvlači u ovaj vrtlog, gde i ostaju zauvek."

Reditelj Trejo (Pixies, DIIV) rekao je sledeće: "Od početka smo znali da se ovaj video odvija mimo društva. Melodija priziva opsesiju, određenu vrstu čistilišta, nemogućnost da se samo spusti glava i ide pravo. Sva naša čistilišta postoje paralelno, a mi utičemo jedni na druge a da nikada ne saznamo."

The Birth of Violence nastavlja gde je Hiss Spun stao 2017. godine. Snimljen je sa dugogodišnjim muzičkim saradnikom Benom Chisholmom, a na njemu sviraju i Jess Gowrie (bubnjevi) i Ezra Buchla (viola).

Preporuka

share