Pogledajte: The Black Keys - Go

The Black Keys su prošlog meseca najavili su novi album  Let's Rock . Let's Rock izlazi 28.juna za izdavačke kuće Easy Eye Sound/Nonesuch. Sa albuma su do sada podelili dve pesme "Eagles Rock" i "Lo/Hi" .

Sada su podelili video za pesmu "Go" koji je režirao Bryan Schlam.

Carney je izjavio "Bilo je veoma zabavno snimati video sa Bryanom, pre svega jer je sniman na mestu koje sa kojim zbijamo šalu u pesmi." Auerbach je dodao "Video je zabavan, ali mi još uvek ne govorimo"

Schalm je izjavio "Za pesmu "Go" smatrao sam da trebamo obratiti pažnju na temu o kojoj niko ne želi da govori. Gde su ovi momci bili prethodnih 5 godina? Posmislio sam - Hajde da ih pošaljemo na terapiju, u komunu. Mesto koje bi trebalo simbolizirati mir i jedinstvo i mrzeće svaki sekund proveden tamo. Bio je to veoma zahtevan video, ne samo zbog činjenice da Dan i Patrick moraju da glume tokom celog spota već i zbog namere da narativ bude cinematičan i komičan u isto vreme. Pokušali smo da napravimo balas između voe dve stvari, oslanjajući se na humor i lagani "cool" vajb koji ove pesme."

Prethodni album Turn BlueThe Black Keys su objavili pre pet godina i i medijskim izjavama stoji da seDan Auerbach i Patrick Carmey vraćaju rock and roll korenima sa početka karijere.

Auerbach je izjavio "Kada smo zajedno mi smo The Black Keys, tu leži prava magija i tako je bilo još od naše 16 godine."

Dan Auerbach i Patrick Carney bili su veoma zauzeti poslednjih nekoliko godina. Auerbach je 2015.godine objavio debi album Yours, Dreamily, sa bendom The Arcs, a onda 2017.godine objavio solo album Waiting on a Song. Takođe je pokrenuo i svoju izdavačku kuću Easy Eye Sound, koju je nazvao po svom studiju u Nešvilu. Carney je producirao i sarađivao sa mnogim muzičarima među kojima su Tennis i Tobias Jesso Jr, i objavio je debi album sa svojim drugim bendom Sad Planets (saradnja saJohn Petkovicem).