Pogledajte: The Beths - Out of Sight

Novozelandski kvartet The Beths najavili su aprila meseca novi album Jump Rope Gazers, i tom prilikom podelili video za prvi singl "Dying to Velieve" a zatim i video za pesmu “I’m Not Getting Excited”. Jump Rope Gazers izlazi 10.jula za izdavačku kuću Carpark

Sada su podelili video za još jednu pesmu “Out of Sight,” u režiji Ezre Simonsa . Video je sniman okamerom Super 8 sa arhivskim snimcima ptica.

Pevačica Elizabeth Stokes izjavila je za medije "Bend koji svira na ‘Out Of Sight’ je mnogo krhkiji nego što mi obično jesmo. Želimo da slušamo mngo pažljivije i da budemo ortvoreniji, to je bilo konfrontivno, ponekad i frustrirajuće. Ali je ispalo odlično, Benoiv bas je poseno divan i melodičan i daje pesmi jedinstvenu teksturu."

Simons je izjavio o video spotu "Cilj je bio kreirati nešto nostalgično i vanvremensko putovanje, na kome bend ide u potrazi za lokalnim pticama, au sutvari pronalaze jedni druge."

Jump Rope Gazers je drugi album benda naslednik veoma dobrog Future Me Hates Me iz 2018.godine. The Beths čine Elizabeth Stokes (vokal/gitara), Jonathan Pearce (gitara), Benjamin Sinclair (bas), i Tristan Deck (bubanj). Album je snimljen u studiju Pearce u Oklendu, na Novom Zelandu.