Pogledajte: Alvvays - Many Mirrors

Kanadski indie bend Alvvays podelili su video za pesmu "Many Mirrors" sa svog najnovijeg albuma "Blue Rev". Video je napravio kreator igre "Stardew Valley", Eric Barone

U saopštenju za štampu, Barone navodi: „Ne dobijam svaki dan mejl od kul benda kao što je Alvvays. Kada sam saznao da su obožavatelji Stardew Valleya, bila mi je prava čast. Celi album je fantastičan, ali pjesma 'Many Mirrors' je imala čistu, avanturističku energiju koja mi je zaista odjeknula. Uzelo sam taj osećaj i iskoristio ga da stvorim vizualni svet u svom umu… i to je ono što se na kraju pretvorilo u ovaj video. Jako sam se zabavio praveći ga i zaista sam srećan što mogu da doprinesem, na mali način, priči benda!”

"Blue Rev" je izašao ranije ove godine preko Polyvinyl-a, snimljen je u oktobru 2021, miks albuma uradio je Shawn Everett. Po najavi albuma, bend je podelio singlove "After the Earthquake",  “Belinda Says”, “Very Online Guy”, “Easy On Your Own?” i "Pharmacist". Prethodni album benda, "Antisocialites", izašao je 2017.

Preporuka

share

share