Pete Yorn i Scarlett Johansson najavili EP i podelili pesmu "Bad Dreams"

Pete Yorn i glumica Scarlett Johansson objavili su 2009.godine album "Breakup" a sada su najavili EP,  "Apart" i podelili prvi singl "Bad Dreams". "Bad Dreams" izlazi 1.juna za izdavačku kuću Capitol.

Na ovom EPju naći će se 4 potpuno nove pesme i kao i nova verzija pesme "Tomorrow" koja se nalazi na Yornovom albumu "Arranging Time" iz 2016.godine.

Johansson je izjavila "Mogućnost da ponovim projekat sa Petom ali u potpuno drugačijem konekstu ali u okiru istih kreativnih parametara je jedinstveno umetničko iskustvo za mene. Uvek je zadovoljstvo pevati sa Petom jer mislim da se naši glasovi dopunjuju."

Yorn je dodao "Mogućnost da ponovo sarađujem sa Scarlett je fantastična. Snimili smo "Bad Dreams" za nekoliko dana u Los Anđelesu, u studiju Spring Street kod našeg rpijaelja R. Walt Vincenta. Ako se "Breakup" bavio krajem emocionalne veye, "Apart" govori o vremenu posle. Sadrži niz snažnih emocija koje izbijaju nakon početka razdvojenoh života. Naviknete se na ideju zajednićkog života sa nekim ko je veliki deo vašeg života. Čak i posle raskida, prisustvo bivšeg je stalno oko vas. Postoje momenti tokom dana kada se pitate - da li je stvarno gotovo? Da li će možda doći do nekog novog poglavlja u vezi, sada kada je sve evaluiralo? Ovaj EP je pokušaj da se te emocije srede, kao i da se prihvati uzbuđenje zbog novostečene slobode, dok se suočavate sa strahom od nepoznatog puta koji leži pred vama."

Video spot za pesmu "Bad Dreams" režirala je Sophie Muller.

Apart EP :

1. Iguana Bird
2. Bad Dreams
3. Movies
4. Cigarillo
5. Tomorrow (Remix ft. Scarlett Johansson)

Preporuka

share
share