Novi trejler za tv seriju "The Mist" zasnovane na romanu Stephena Kinga

Nova tv serija zasnovana na romanu "The Mist" (Magla) Stevena Kinga doživeće svoju premijeru 22. juna. Već ste imali prilike da pogledate prvi trejler.

Sada je objavljen i drugi trejler koji vam nudi kratak pregled onoga što vas čeka uz kofe krvi i potencijalne noćne more, ako se bojite raznoraznih čudovišta.

Na osnovu ovog romana već je snimljen istoimeni film, 2007. godine u režiji Franka Darabonta. Nad mali, mirni grad u Mejnu navlači se magla sa kojom dolaze svakava čudovišna stvorenja, i radnja filma je manje-više bila smeštena na malom prostoru, u radnji glavnih likova. Tv serija će znatno proširiti mesto dešavanja.

Kreator ove serije Christian Thopre izjavio je se ceo roman ima 200 strana,  i kao i film dešava se u jednoj kući. Želja kreatora  bila da mesto radnje prošire kako bi mogli da stvore tv seriju, ali su želeli da u potpunosti sačuvaju duh romana, tako da u ovom trejleru vidimo razne lokacije po gradu u kome se radnja odvija.

U glavnim ulogama su Morgan Spector, Frances Conroy, Alyssa Sutherland, Gus Birney, Dan Butler, Luke Cosgrove, Danica Curcic, Okezie Morro, Darren Pettie, Isiah Whitlock, Jr, i Russell Posner.

 

Preporuka

share