Niška Bohemija priča o ljubavi, strasti i požudi kroz spot za pesmu "Prsla sam"

Bend Bohemija iz Niša predstavlja najnoviji muzički spot za pesmu “Prsla sam”. Spot je emotivan prikaz strasti i intimnih odnosa dočaran kroz prizmu talentovanog niškog reditelja Stefana Krasića.

“Prsla sam” iznosi duboku poruku o ljubavi, požudi i promenama koje ove stvari mogu doneti u našem životu, dobrim i lošim. Kroz karakteristično smenjivanje muškog i ženskog vokala, upečatljive stihove i muziku, Bohemija nas vodi na putovanje ispunjeno čežnjom, ali i iskrenim emocijama.

Spot za pesmu “Prsla sam” režirao je Stefan Krasić, čiji prethodni radovi su se istakli svojom originalnošću i kreativnošću. Krasić je majstorski uhvatio esenciju pesme i preneo je na ekran kroz snažnu vizuelnu interpretaciju.

"Bili smo oduševljeni Stefanovim radom na spotu. Njegova sposobnost da prepozna suštinu pesme i pretoči je u vizuelno remek-delo bila je izvanredna. Verujemo da će publika biti isto toliko oduševljena kao i mi", izjavio je Mihajlo Ivanović, basista benda Bohemija.

Singl “Prsla sam” je objavljen u sklopu albuma “Putujemo”, Bohemijinog trećeg po redu. Bend je do sada izdao još tri spota u okviru promocije trećeg albuma, za pesme “Levo oko”, “Sidro” i “Putujemo”. Režiju za prva tri spota potpisuje još jedan niški reditelj — Vladimir Đorđević

Spot za pesmu “Prsla sam” dostupan je za gledanje na zvaničnom YouTube kanalu benda Bohemija. Takođe, pesma je dostupna na svim relevantnim digitalnim platformama za slušanje i preuzimanje, u sklopu albuma “Putujemo”.

Za više informacija o bendu Bohemija, njihovoj muzici i nastupima, pratite ih na društvenim mrežama.

Preporuka