Nada Surf najavili novi album

Nada Surf su najavili je novi album "Moon Mirror" i podelili video za  prvi singl "In Front of Me Now". "Moon Mirror" bi trebao izaći 13. septembra preko New Westa.

"Moon Mirror" je prvi album benda za New West i izlazi u momentu kada bend slavi 30. godišnjicu svog debitantskog singla “The Plan”/“Telescope”. Bend je producirao album sa Ianom Laughtonom (Supergrass, Ash), snimivši ga u Rockfield Studios u Monmouthshireu, Wales.

U saopštenju za javnost, frontmen Matthew Caws rekao je ovo o spotu za novi singl koji su režirali Neilson Hubbard i Joshua Britt: “Znamo da je pandemija gotova, ali napravili smo video kao iz ere Covida da bismo uštedeli na benzinu. Napravljen na lokaciji (tj. gdje živimo) u Cambridgeu, Engleska, Sarasota, Florida, Ibiza, Španjolska i Austin u Teksasu, donosimo vam "In Front of Me Now", moj dnevnik o tome da nisam sjajan multi-tasker i da želim biti prisutan za sve od sada ako je moguće.”

O novom albumu Caws kaže: „Svaki put kada napravimo album, pitam se (i pitam se) o čemu se radi. Nikad ne znam kako da odgovorim na to pitanje. Još uvek pokušavam da shvatim sve, a to je verovatno najbliže nekoj temi. Osvrćući se na godine, znam o čemu govore naše pesme u teoriji: pokušaj prihvatanja (okolnosti, sebe, drugih), povezanost, stalna potraga za mogućnošću i vedrom stranom, spremnost na promenu, oprost, radoznalost, proveravanje nečije smrtnosti, motivacije i prosuđivanja, itd. Ali u trenutku kada se smišljam, nemam pojma šta radim i možda je to u redu. Samo pokušavam da ostanem iskren prema sebi i da najbolje pretpostavim da razumem svet.”

A o ugovoru za New West, Caws dodaje: „Imali smo sreće što smo tokom godina bili u nekim zaista divnim izdavačkim kućama, a do sada se New West sigurno oseća kao još jedna od njih. Ne možemo imati više sreće.”

U protekle tri decenije ostala je glavna postava benda: Matthew Caws (vokal, gitara), Daniel Lorca (bas, vokal) i Ira Elliot (bubnjevi). Dugogodišnji saradnik Louie Lino takođe je dio trenutne postave.

Moon Mirror:
1. Second Skin
2. In Front of Me Now
3. Moon Mirror
4. Losing
5. Intel and Dreams
6. The One You Want
7. New Propeller
8. Open Seas
9. X Is You
10. Give Me the Sun
11. Floater

Preporuka

share
share