The Moonlandingz objavili video za pesmu "The Rabies Are Back"

The Moonlandingz su objavili novi singl i video za pesmu "The Rabies Are Back" sa njihovog odličnog albuma "Interplanetary Class Classics". U ovom video spotu vidimo frontmena Liasa Saoudia kako se bije glomaznim brijacčem, tačnije oštricom brijača koja je zakačena za ogromnu kladu.

Saoudi je izjavio - "U ova vremena, koja  su poput 70ih, nasilna i odvratna netolerancija prema osobama druge rase, religije i kulture, izazvana od strane fanatičnih nasilnih desničarskih medija, napisali smo "The Rabies Are Back" iz perspektive Engleza, ljubitelja malih alkoličarskih krstarenja, onih sa union jack šortsevima, koji piju evropska piva, chicken massala žderača, Lidl kupaca, pristalica Brexita, mrzitelja izbeglica i, sve u svemu, kontradiktornih osoba".

"Ovaj video je snimljen na obodu Šefilda i Peak oblasti. Lias je došao na ideju da se brije ogromnom kladom koja prestavlja ljudsku borbu, zato je otišao u šumu i pronašao najveću i najtežu granu, na koju smo zakačili brijač. Samo držanje klade iznad glave je veoma težak posao, mišići počinju da otkazuju posle kratkog vremena, što je još opasnije - na dnu klade je veoma oštar brijač i bilo je veoma vetrovito na vrhu tog brda, mnogo stvari je moglo da krene po zlu. Na svu sreću, arterije su ostale čitave. Primetićete i dva monaha koji vuku dečiju igračku ispunjenu krvlju, to je naš način da podsetimo na krizu izbeglica kroz omaž Hertzogovom Fitzcarraldu".

Preporuka

share
share