Low najavili novi album i podelili video za pesmu "Days Like These"

Low su najavili novi album "HEY WHAT" i podelili video za prvi singl "Days Like These". "HEY WHAT" bi trebao izaći 10. septembra putem Sub Pop-a. Karlos Rena Ayala režirala je spot "Days Like These".

"HEY WHAT" je trinaesti album benda koji prati dobro prihvaćeni "Double Negative" iz 2018. godine Po treći put, Low (pod vodstvom Alana Sparhawka i Mimi Parker) radili su sa producentom B.J. Burtonom. Steve Garrington, koji je svirao bas s bendom od albuma "C’mon" iz 2011., nije učestvovao na albumu.

U saopštenju za javnost kažu: „Novi album pronalazi grupu koja se fokusira na svoj zanat, kloni se sukoba i čvrsto drži svoju veru kako bi pronašla nove načine da izrazi neslogu i zadovoljstvo što je živa, kako bi okrenula dualnost postojanja u pesme koje možemo deliti. Ovih 10 pesama - svaki izgrađen oko vlastite trenutne, neporecive udice - napunjeni su živim teksturama koje ih okružuju. Neizrecive, poznate harmonije Alana Sparhawka i Mimi Parker probijaju se kroz haos poput splava za spasavanje. Slojevi iskrivljenog zvuka prirastaju sa svakim novim stihom - gradeći, lomeći, kolosalni, zatim suzdržani, svečani zavet je prošaputan. Biće vremena za razotkrivanje i pripisivanje značenja muzici i umetnosti ovih vremena, ali kreativni trenutak gleda napred"

HEY WHAT:
1. White Horses
2. I Can Wait
3. All Night
4. Disappearing
5. Hey
6. Days Like These
7. There’s a Comma After Still
8. Don’t Walk Away
9. More
10. The Price You Pay (It Must Be Wearing Off)

Preporuka