Harrison Ford u adaptaciji književnog klasika Jacka Londona

20th Century Fox je podelio prvi trejler za adaptaciju književnog klasika Jacka Londona, romana "Zov divljine" (The Call of the Wild). Ovaj roman je već doživeo izvestan broj filmskih adaptacija, ali nijedna nije bila nalik ovoj, ne samo zbog veličine filmske zvezde u glavnoj ulozi, već zato što glavni lik filma, pas Buck biće kompjuterksa animacija.

The Call of the Wild prati avanture psa Bucka, čiji je srećan život u porodici koja ga voli uzdrman kada je ukraden iz svog doma u Kaliforniji i prebačen u ledenu divljinu Jukona, na Aljasci. Radnja je smeštena tokom zlatne groznice, u poslednjoj deceniji XIX veka. Buck postaje pas čiji je zadatak da uše saonice i doživeće neverovatnu avanturu nakon što mu se put ukrsti sa Johnom Thorntonom (Harrison Ford).

Sam film je više inspirisan romanom nego što teži da bude verna adaptacija. U sotalim ulogama su Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford i Colin Woodel. Film režira Chris Sanders (The CroodsHow to Train Your Dragon) , scenario je napisao Michael Green (LoganBlade Runner 2049).

Preporuka

share

share