Fenne Lily najavila novi album

Fenne Lily, britanska kantautorka, najavila je novi album, BREACH, i podelila video za prvi singl, "Alapathy".  BREACH izlazi 18. septembra za izdavačku kuću Dead Oceans. To je prvi album Lily za ovu etiketu i drugi album u karijeri. Video je režirao Benjamin Brook.

BREACH se uglavnom odnosi na „usamljenost i pokušaj da se utvrdi razlika između samog i usamljenog“, navodi se u saopštenju za javnost. Lily se osvrnula na naslov albuma nakon razgovora sa majkom u kome je saznala da je imala obrnuti porođaj (breech birth). Odlučila je  BREACH sa slovom „a“, jer kada je to tako napisano, reč znači „probiti se“.

Lily je izjavila za medije: „To se oseća na ovom albumu. Probijala sam se kroz zid koji sam sagradila za sebe, čuvajući sebe i suočavajući se sa nedostatkom osećaja usamljenosti i samoće. Shvatila sam da mi je ugodno u sebi i da se ne trebam fokusirati na odnose da bih se osećala kao da imam o čemu razgovarati. Osećala sam se kao da sam probila mentalnu barijeru u tom pogledu. " Lily je snimila album s producentom Brianom Deckom u čikaškom studiju Narwhal i kao i u studiju Electric Audio Stevea Albinija.

BREACH:
1. To Be a Woman Pt. 1
2. Alapathy
3. Berlin
4. Elliott
5. I, Nietzsche
6. Birthday
7. Blood Moon
8. Solipsism
9. I Used to Hate My Body But Now I Just Hate You
10. ’98
11. Someone Else’s Trees
12. Laundry and Jet Lag

Preporuka

share