Everything Everything najavili novi album

Britanski art rockeri Everything Everything najavili su novi album "A Feaver Dream" i podelili video za prvi singl "Can't Do". Album izlazi 18.avgusta za izdavačku kuću RCA. Video je režirao Holly Blakey.

Peveć Jonathan Higgs je o ovom videu izjavio "Can't Do je o pokušaju da se promeniš kako bi se uklopio u svet oko sebe. Niko nije normalan, niko i ne zna šta je normalno. Ja ne mogu da uradim ono što ti želiš - nije nas brige samo želimo da igramo".

O saradnji sa Blakeyem Higgs je izjavio "Videli smo neke od Hollyjevih radova i posebno nam se dopao video za pesmu "Shame" benda Young Fathers. Želeli smo koreografera i smatrali smo da je ples veoma važan u realizaciji ove pesme pred kamerom. Ona nas je u potpunosti razumela i znali smo da smo u sigurnim rukama.

O konceptu videa Higgs je izjavio "Mi smo izložili Holly našu ideju o mutatima koji igraju, ali vremenom je to preraslo u maskirane čudake. Ona je želela da video nosi pomalo nestašnosti i humora, i to je ispalo dobro. Video je prozor ka čudacima i onima koji se nigde ne uklapaju, oni ne mogu da urade ono što svet želi od njih, a maske su njihov način prilagođavanja, ali moraćete da pitate Holly zašto su završili u centru Zemlje. Nikada nismo radili sa plesačima ili koreografom pa je sve bilo veoma intenzivno. Holly je dosta snimala, pa su svi bili veoma iscrpljeni. Mike, naš bubnjar zauzeo je mesto jednog od plesaća i nosio je svoju masku, ali je to teško uočiti."