Drugi Moj ONline filmski festival počinje u subotu!

Moj ONline filmski festival biće održan od 13. do 21. novembra na MojOFF platformi, a ljubitelji kinematografije uživaće u najnovijim ovogodišnjim ostvarenjima. Publika će tokom devet dana festivala imati priliku da pogleda čak 35 ostvarenja snimljenih u različitim svetskim produkcijama i koprodukcijama, a u korak sa svetkim trendom – na festivalu će se prikazati i dve danske serije – „THE KINGDOM“ i „SEX“.

Svečano otvaranje Moj ONline filmskog festivala obeležiće projekcija najnovijeg filma „Dobar šef“ (El buen patrón / The Good Bossreditelja Fernanda Leona de Aranoe u subotu, 13. novembra, s početkom u 21 čas.

Havijer Barem ovog puta našao se u glavnoj ulozi vlasnika fabrike i manipulativnog „dobrog šefa“ koji se besramno meša u privatne živote svojih zaposlenih i prelazi svaku granicu jer žudi za lokalnom nagradom za poslovnu izvrsnost. Sve treba da bude savršeno!

Ova mračno-smešna društvena satira na radnom mestu i zajedljiva studija karaktera predstavlja treću saradnju između nagrađivanog reditelja Fernanda Leona de Aranoe i dobitnika nagrade „Oskar“ Havijera Bardema.

Na bogatom repertoaru glavnog programa Moj ONline festivala naći će se još osam ostvarenja koja su svoja mesta obeležila na ovogodišnjim festivalima u Kanu, Berlinu, Veneciji i Lokarnu.

Ovogodišnji repertoar ljubiteljima sedme umetnosti pruža raznolik žanrovski opsegod komedije, drame, dokumentarnog do muzičkog ostvarenja -  te će se na festivalu za svakoga pronaći naslov koji će pamtiti.

Publika će imati priliku da se priseti i klasika uz programske celine kao što su: Najbolje od Hanekea i Park Čen Vuka, ali i uz kolekciju Ejzenštajn u sklopu koje će moći da pogleda „Štajk“ (1925), „Oktobar“ (1927) i „Staro i novo“ (1929).

Moj ONline filmski festival dostupan je svim novim korisnicima MojOFF platforme uz pretplatu na GOLD mesečni paket po simboličnoj ceni od 1 RSD. Filmovi će biti dostupni od naznačene satnice do kraja trajanja festivala. Sve informacije o satnici projekcija naći će se na zvaničnom sajtu mojoff.net, kao i na oficijalnoj Fejsbuk stranici platforme MojOnlineBioskop. MojOFF plaformu moguće je pratiti i na Instagram nalogu @moj_off.

 Podsetimo, Online Filmski festival MojOFF nastao je prošle godine u martu kao projekat Kombank Dvorane, Cinegrand Big Rakovica, Vilinog grada i MCF Megakom filma, i kao prvi potpuno onlajn festival brojao je oko 200.000 gledalaca tokom Moj ONline festivala.

Preporuka

share