Crowded House najavili novi album i podelili video za pesmu “To the Island”

Novozelandski bend  Crowded House najavili su novi album "Dreamers Are Waiting" koji izlazi 4. juna na etiketi BMG. Bend je  podelio video za novi singl "To the Island", koji je režirao frontmen Neil Finn.

Finn govori o novom albumu u saopštenju za štampu: „Imali smo sreću da smo snimali u studiju neposredno pre zaključavanja i tako smo započeli ovaj album sa pesmama snimljenim uživo u sobi, prepune ljudi i energije. Tada smo proveli svoju najčudniju godinu, 2020., međusobno udaljeni, ali svakodnevno se povezujući, menjajući datoteke i dovršavajući te pesme. Tako smo uzbuđeni i zahvalni što smo se sada vratili u jednu sobu, vežbali, uživo svirali pred publikom na Novom Zelandu, a uskoro se nadamo i ostatku svijeta. "

U trenutnoj postavi benda pored Neil Finna nalazi se i Nick Seymour (bas), zajedno s producentom i klavijaturistom Mitchellom Froomom, gitaristom i pevačem Liamom Finnom i bubnjarom Elroyem Finnom. Njihova predstojeća turneja po Novom Zelandu započinje 4. marta. Još u oktobru prošle godine, bend je podijelio video sa Mac DeMarco-om u glavnoj ulozi za novu pesmu "Whatever You Want".  Njihov aktuelni album "Intriguer" objavljen je 2010. godine.

Dreamers Are Waiting:
1. Bad Times Good
2. Playing With Fire
3. To The Island
4. Sweet Tooth
5. Whatever You Want
6. Show Me The Way
7. Goodnight Everyone
8. Start Of Something
9. Too Good For This World
10. Real Life Woman
11. Love Isn’t Hard At All
12. Deeper Down

Preporuka

share

share