Cathedral Bells podelili novi singl "All Under The Sky"

2021. podelili smo video za “Ghost Dream”,singl sa aktuenog albuma "Ether" dream pop/shoegaze benda Cathedral Bells iz Orlanda. Bend, koji je formirao pevač/kantautor Matt Messore, pažljivo je osmislio kaleidoskopski vrtlog laganih melodija, slojevitih efekata i bujne estetike, debitujući sa "Velvet Spirit" iz 2020., nakon koga je usledio "Ether" iz 2021. Prošle godine su uglavnom bili tihi, objavili su samo par singlova, “Fall Into Place” i “Afterglow”, ali su se vratili ranije ove godine sa zajedničkim singlom sa bendom REW, “Clinging To The Ground”.

Sada su najavili novi album "Everything At Once", koji će izaći 19. maja preko Born Losers Records, takođe podelili novi singl, "All Under The Sky".

Messore je izjavio o pesmi: „’All Under The Sky’ je jedna od mojih omiljenih pesama koje sam ikada napisao. Jednostavno obuhvata sve što sam muzički želeo da stvorim i tekstovi mi mnogo znače. Nakon toliko vremena koje sam proveo praveći ovu pesmu, bilo mi je prirodno da bude pesma za predstavljanje novog albuma.”