Caribou podelio novu pesmu "Never Come Back"

Caribou (Dan Snaith) najavio je prošlog meseca novi album Suddenly i tom prilikom podelio pesmu sa albuma "You and I". Suddenly  izlazi 28.februara za izdavačku kuću Merge. Ovo je prvi album za Snaitha pod imenom Caribou još od albuma "Our Love" iz 2015.godine. Na njemu se nalazi i pesma "Home" koju je Snaith podelio oktobra meseca.

Sada je podelio pesmu "Never Come Back" o kojoj je izjavio "Ovo je prva pesma koju sam za ovaj album završio. Sklopio sam je veoma brzo, i to je jedna od onih pesamam uz koju se mnogo zabavljate dok radite. Čim sam pronašao prave akorde na sintisajzeru i refren sve ostalo je došlo veoma lako i prirodno. Učinilo mi se da moj posao nije da previše komplikujem. Nekada su najveća zadovoljstva ona najednostavnija."

Suddenly je nastao iz preko 900 ideja i skica "Snimam muziku svakodnevno, i volim to da radim, ideje me teraju da ustanem iz kreveta i odem u studio "izjavio je Snaith "nekad se to dečava nekoliko puta u toku noći. ležim i pokušavam da spavam ali ne mogu da ignorišem ideje koje mi dolaze jer znam da ću ih zaboraviti kada se probudim sledećeg jutra."

Preporuka