Bully podelili pesmu "Hours and Hours"

Bully su juna meseca svoj treći album, SUGAREGG, i tom prilikom podelili video za prvi singl, "Where to Start". SUGAREGG izlazi 21. avgusta za Sub Pop. Prošlog meseca podelili su video za pesmu "Where to Start", koji je režirala pevačica i vođa benda Alice Bognanno u saradnji sa Alanom Del Rio Ortizom.

Sada su podelili pesmu "Hours and Hours" o kojoj je Bognanno izjavila  "Hours and Hours"se tiču ​​moje majke i naše veze koju konačno shvatam. Ona i ja smo se zaista teško povezivale tokom mog odrastanja i ponekad smo osećale kao da se to nikada neće dogoditi. U proteklih pet godina postali smo najbolji prijatelji, ona je sada prva osoba koju zovem kada se osećam loše i spasila mi je život. Sada shvatam koliko smo slične i kako je to verovatno imalo veze sa tim zašto je teško bilo odrastanje. Volela bih da što pre znam koliko se možemo povezati, ali večno sam zahvalana što smo to sad shvatile i baš sam zahvalana na dobrim odnosima, mnogo je volim. "

Sve u svemu, sam album je definitivno najeksplozivnija kolekcija pesama iz  diskografije ovog benda. "Ovo sam ja u želji da vidim širu sliku, motivisana i željna zadovoljstva na najbolji način", kaže Alice Bognanno u saopštenju za javnost.

Preporuka

share