The Bobby Lees podelili video za pesmu "Drive"

Četvorka iz Woodstocka, NY, The Bobby Lees, objaviće svoj novi album Skin Suit, 17.jula za Alive Naturalsound Records.  Sada su podelili video spot za singl "Drive"Skin Suit je producirao Jon Spencer, legenda punk blues underground scene i vođa sastava Blues Explosion.

"Pre nekoliko meseci smo se spuštali u Austin, TX na SXSW i usput svirali koncerte", ispričala je Sam Quentin, pevačica i gitaristkinja benda. „Do trenutka kad smo stigli u Tulsu u Oklahomi, zbog virusa je otkazano naših devet SXSW svirki. Tako smo odlučili da iskoristimo boravak u Tulsi i sa prijateljima smo snimili video, držeći se na sigurnoj udaljenosti.“

"Ova pjesma govori o potrebi povezivanja sa drugim ljudima kako bi ostali živi/osjećali se dobro", kaže Sam. "Prošle zime, nekoliko meseci sam bila prilično izolovana i razvila opsesiju željom da svoj automobil razbijem o telefonski stub ili da izbacim glavu kroz stakleni prozor. Ustvari,  želela sma neki intenzivni udar da mi isključi mozak."

„Pesma je o tome kao i o ideji poveravanja/otvaranja o tome gde se nalazite. Nisam to držala za sebe, ispričala sam nekolicini ljudi i razgovarala o tome umjesto da to uradim, a opsesija je nestala. Sada se mogu tome nasmijati."

Skin Suit miješa klasične, garažne-punk hitove sa sirovim i emotivnim pripoviedanjem. U proteklih godinu dana The Bobby Lees nastupali su sa The Chats, Future Islands, Boss Hog, Daddy Long Legs, Shannon & The Clams i Murphy’s Law.