Pre dvanaest godina, nakon što sam u jednom dahu odgledao prvih sedam epizoda nove tv serije „The Big Bang Theory“ nisam verovao da će serija trajati više od dve do tri sezone. Ne zbog toga što mi se nije dopala, naprotiv, bio sam u potpunosti oduševljen i ne sećam se da li sam se ikada toliko smejao još od detinjstva i „Mućki“.

Pre par nedelja emitovana je poslednja epizoda  ove TV serije (bar za sada, jer iskustvo sa mnogim drugim serijama  nam govori da uvek postoji opcija ponovnog okupljanja ili nečega sličnog) i to u dvanaestoj sezoni. Nakon toliko vremena prvo što može pasti na pamet je da su dosadili i bogovima i ljudima, ali statistika nam govori da nije tako. 

Gledanost ove serije se u poslenjih nekoliko sezona gotovo udvostručila u odnosu na prve dve koje su po, bar po onom delu gledaoca koju je seriju zavoleo na samom početku, daleko bolje od ostalih.  Još jedna od statistika kojom se možemo da pokušamo da objasnimo popularnost The Big Bang Theory je da je u ovoj TV seriji u proseku bilo po 4.3 šale po minuti.

Preporuka

share