8 novih ploča Davida Bowiea biće objavljeno sledećeg meseca

Nakon smrti Davida Bowiea pojavile su se vesti da je ovaj veliki umetnik spremio izvestan broj novih ploča i izdanja koja bi trebala biti objavljena posthumno. Među izdanjima, koja su objavljena tokom dve godine od njegove smrti, nalazi se "No Plan" EP na kome se nalaze neobjavljene pesme, box set u kome se nalazi neobjavljen album "The Gouster", reizdanje "Labyrinth", album sa muzikom iz filma "The Man Who Fell to Earth", živi album "Cracked Actor (Live in Los Angeles 1974)", "Bowpromo" (1971),  drugi box set sa njegovom berlinskom trilogijom i albumima "Low" (1977), "Heroes" (1977) i "Lodger" (1979), kao i rana demo verzija pesme "Let's Dance".

Čini se da je u trezoru Davida Bowiea ostalo još mnogo muzičkog blaga, tako da će sledećeg meseca biti objavljeno osam ploča. Dva reizdanja su već najavljena za sledeći mesec, "ChangestoBowie" kompilacija iz 1981.godine biće objavljena 13.aprila, dok će "Aladdin Sane" biti objavljen na vinilu 20.aprila.

Za Record Store Day (21. april) biće objavljeno tri albuma, "Welcome to the Blackout (Live London 78)", na kome se nalaze snimci sa "Isolar II" turneje i koncerta u Earl Court u Londonu 30.juna i 1.jula 1978, zatim 12" singl sa prvom verzijom pesme "Let's Dance", kao i "Bowie Now" redak US promo LP iz 1977.godine.

 

 

Preporuka

share

share