Čeka na još puno toga iz South Parka

Kreatori veoma popularne animirane tv serije "South Park", Trey Parker i Matt Stone objavili su da su potpisali ugovor sa Paramout-om vredan 900 miliona dolara, i koji važi do 2027. godine.

"South Park" je već najdugovečnija animirana tv serija u istroiji televizije. Prva epizoda emitovana je 1997.godine. Od tada je snimljeno preko 300 epizoda u 23. sezone. 24 sezona je odložena zbog pandemije virusa Covid 19 ali su Parker i Stone ipak uspeli da snime dva veoma zanimljva specijala, "The Pandemic Special" i "South ParQ Vaccination Special", vezana za pandemiju i vakcinaciju u toku prošle godine. Sada je sigurno da nas očekuju još 6 sezona ove tv serije.

Jedini do sada snimljeni dugometražni film je "South Park: Bigger, Longer & Uncut" objavljen 1999.godine. U ovom ugovoru stoji da će biti snimljeno još 14 filmova od kojih bi dva trebalo da budu emitovani tokom ove godine. 

Tokom prethodne decenije, ljubitelji South Parka imali su prilike da igraju dve veoma dobre RPG igre "South Park: The Stick of Truth" (2014) i "South Park: The Fractured but Whole"  (2017), poznato je da je Parker i Stone trenutno rade na novoj video igri ali nije poznato da li je i to deo ovog ugovora.

Preporuka

share