Upoznajte novu Laru Croft

Predstavljamo vam novu Laru Croft. Više od decenije nakon poslednjeg dela u prethodnoj trilogiji došlo je vreme i za reboot filma "Tomb Raider" i ovog puta u ulozi Lare Croft je dobitnica Oskara, švedska glumica Alicia Vikander.

"Tomb Raider" je zasnovan na veoma uspešnom i dugovečnom serijalu video igara. Novi film je inspirisan uglavnom najnovijim igrama i u centru pažnje je naravno, Lara Croft, snažna, nezavisna ćerka ekscentričnog avanturiste koji je nestao kada je ona bila tinejdžerka. Sada ona živi u Londonu, radi kao kurir na biciklu, kako bi imala taman toliko da preživi jer tvrdoglavo odbija da preuzme bogatstvo i globalnu finanisjku imperiju svog oca. Uprkos poslednjoj želji svog oca, ona odlazi u potragu za njim, koja je vodi na mitsko ostrvo iza obale Japana. Naoružana oštrim umom, slepom verom i neverovatno tvrdoglavim duhom, ona mora da nauči kako da prekorači sve svoje granice na svom putovanju koje obiluje nepoznatim opasnostima.

Premijera filma zakazana je za 16.mart 2018., film je režirao Roar Uthaug (The Wave), a pored Alicie Vikander u glavnim glavnim ulogama su i Walton Goggins, Daniel Wu i Dominic West. Filmovi zasnovani na video igrama do sda nisu imali nekog prevelikog uspeha, a da li će "Tomb Raider" to promeniti videćemo za otprilike šest meseci.

Preporuka

share

share