Novi trejler za The Dark Tower povezuje svetove Stephena Kinga

Do premijere filma "The Dark Tower" ostalo je još samo nedelju dana. "The Dark Tower" je adaptacija istoimene fantasy/sci-fi/horror serije romana "Mračna kula" Stephena Kinga. Sony se nada da je ovo samo prvi u nizu filmova i tv serija koji će biti inspirisani ovim literatnim serijalom. 

Ovan najnoviji trejler, je u suštini više reklama i kompjuterska animacija, koja umesto scena iz filma povezuje neke od svetova romana Stephena Kinga, koja nas vodi kroz scenei iy romana "It", "The Shining", "Carrie", "The Shawshank Redemption" i "The Stand". 

Pravi razlog iza ove animacije je verovatno marketinčki potez koji bi trebao da podseti gledaoce na veoma popularne filmove koji su nastali adaptacijom romana Stephena Kinga, i da na osnovu njegove popularnosti zainteresuje gledaoce i za ovaj film, koji su od samog početka produkcije pratile brojne nevolje i kontroverze.

"The Dark Tower" će trajati 95 minuta, a već je u planu i tv serija, u kojoj bi glavnu ulogu, takođe imao Idris Elba, koja bi povezala barem tri planirana filma

Preporuka

share