The Go Team! najavili novi album

Britanski bend The Go Team! najavili su novi album "Semicircle" i podelili prvi singl "Semicircle Song". Novi album izlazi 18.januara za izdavačku kuću Memphis Industries. Na albumu sviraju i dva glavna člana postave koja je nastupala uživo na turneji koja je pratila njihov odličan debi album "Thunder, Lightning, Strike". Glavna kreativna snaga ovog benda je Ian Parton, angažovao je gitaristu Sam Dooka i repera Ninju za snimanje albuma "Semicircle".

Parton je izjavio "Sa "Semicircle Song" pokušao sam da smestim tehnikolor osečaj jednog marš benda na psihodelično mesto, prizivajuči zvuk iz nekog patriotskog ili sportskog sranja i uzimajući njegovu čvrstinu i snagu. Duvačka sekcija koja vas oduva, ksilofoni, i offbeat tapšanje - nadam se da će biti preoznatljiv The Go Team! zvuk ali ništa nalik onome što smo stvarali ranije."

Do sada poslednji album benda "The Scene Between" objavljen je 2015.godine i esencijalno je bio Partonov solo projekat. U izjavi za medije povodom novog albuma stoji "Na albumu "Semicircle" Parton sarađuje sa muzičarima koji čine bend za žive nastupe, Simone Odranile (bubanj) i Angela Maki Won-Yin Ma (vokali), kao i sa dva člana originalne postave, gitaristom Sam Dookom, reperom Ninjom, Annelotte de Graff (Amber Arcades), zatim povremenom saradnicom Julie Margat (Lispector) kao i ekipom još nekih neočekivanih muzičara."

Semicircle:
01 Mayday
02 Chain Link Fence
03 Semicircle Song
04 Hey!
05 The Answer's No - Now What's the Question?
06 Chico's Radical Decade
07 All the Way Live
08 If There's One Thing You Should Know
09 Tangerine / Satsuma / Clementine
10 She's Got Guns
11 Plans are Like a Dream U Organise
12 Getting Back Up

Preporuka

share

share