Django Django najavili novi album

Britanski bend Django Django najavili su treći album "Matble Sky" i podelili prvi singl "Tic Tac Toe" za koji možete pogledati video. John Maclean, brat producenta/bubnjara benda Davida Macleana je režirao video. John Maclean je tokom karijere bio član škotskog sastava The Beta Band, ali je i režirao western "Slow West" (2015) sa Michaelom Fassbenderom u glavnoj ulozi.

John Maclean je o ovom video spotu izjavio "Tic Tac Toe bi mogao biti video o zalasku zabavnih parkova na plaži, sve se sada kreće veoma brzo, ljubav i igre, horor i sreća, ali je u stvari priča o čoveku koji treba da kupi malo mleka kako bi moga da napravi sebi šolju čaja."

Tir četvrtine benda.  Vincent Neff (vokal/gitara), Jimmy Dixon (bas) i Tommy Grace (synth), okupili su se u Urchin studiju u Totenhemu, u Londonu, zajedno sa Anne Prior, bubnjarem benda Metronomy, gde su u toku 10 dana ekspoerimentisalai sa novim materjalom, nkoji su kasnije poslali Davidu Macleanu u Edinburg. Kasnije, tokom ove godine, ceo bend je ušao u mali Londoski studio i snimio ovaj album.

Na ovom albumu gostuje i Rebecca Taylor iz benda Slow Club, kao i Anne Prior koja je za bubnjevima menjala Macleana, koji je bio na tromesečnoj pauzi zbog iscrpljenosti i "ličnih problema".

"Marble Sky" je naslednik albuma "Born Under Saturn" iz 2015.godine, kao i debi albuma "Django Django" iz 2012.godine.

Marble Skies:

1. Marble Skies
2. Surface To Air
3. Champagne
4. Tic Tac Toe
5. Further
6. Sundials
7. Beam Me Up
8. In Your Beat
9. Real Gone
10. Fountains

Preporuka